• Domáca vodáreň HW 1300 INOX

Domáca vodáreň HW 1300 INOX

Dostupnosť:
1
Kód produktu:
.
Kategórie:
Záhradná technika
Čerpadlá
199,00
Bez DPH: 165,83€

Popis

Domáca vodáreň HW 1300 INOX Classic

S našej domácej vodárňou môžete vďaka inteligentnej elektronike, spoľahlivé technike čerpadlá a tlakovej nádobe s objemom 17 l bez námahy zásobovať váš dom alebo zavlažovacie zariadenie úžitkovou vodou. Domáca vodáreň HW 1300 INOX Classic je cenovo výhodný model s hlavou čerpadla z nerezovej ocele a plne automatickým režimom.


Technické detaily: AL-KO HW 1300 INOX Classic

Vďaka výtlačné výške až 50 m a maximálnej sacej výške 8 m je vodáreň vhodná pre najrôznejšie využitie. Či už čerpáte vodu z nadzemného zásobníka, nádrže či studne, vodáreň AL-KO HW 1300 INOX Classic s dopravným množstvom až 5000 l je vždy okamžite pripravené na použitie. S motorom o výkone 1300 W a plne automatickou prevádzkou sa jedná o veľmi praktického pomocníka všade tam, kde je potrebné spoľahlivo zásobovať domácnosť či záhradu úžitkovou vodou. Efektívny sací systém vodárne HW 1300 INOX Classic sa postará o rýchle a bezproblémové uvedenie čerpadla do prevádzky. Vstup a výstup z čerpadla má štandardný rozmer 1 ", pre pripojenie teda ľahko môžete použiť existujúce hadice či iné príslušenstvo.
Upozornenie: vodáreň nie je určená pre čerpanie pitnej vody, ale iba úžitkovej vody s max. Teplote 35 ° C. Ďalej nie je určené pre čerpanie slanej alebo znečistenej vody, alebo vody obsahujúcej agresívne chemické látky.


Domáca vodáreň HW 1300 INOX Classic: Kde kúpiť & Alternatívy

Domácu vodáreň HW 1300 INOX Classic môžete kúpiť v našom webshope alebo u našich predajcov. Jedná sa efektívnu pomoc pri automatizovanom zavlažovanie zo studní, zásobníkov, nádrží atď. Ak hľadáte alternatívy k tejto vodárni, v našej ponuke domácich vodární si celkom iste vyberiete.


Vlastnosti produktu:
















Filternie
Kľúč na filternie
Maximálna dopravná výška v m50
Maximálny prietok l / h5000
Maximálna sacia výška v m9
Výkon motora vo wattoch1300
Tlakomermanometer
Priemer tlakového potrubia G 1" (33,3 mm)
Tlakový spínačmechanicky
Ochrana proti chodu nasuchonie
Pohon čerpadla1 poloha
Priemer tlakového potrubiaG 1" (33,3 mm)
Objem expanznej nádoby v 17