• Kalové Čerpadlo Drain 12000 Comfort

Kalové Čerpadlo Drain 12000 Comfort

Dostupnosť:
9
Kód produktu:
.
Kategórie:
Záhradná technika
Čerpadlá
109,90
Bez DPH: 91,58€

Popis

Mimoriadne silné, kompaktné a spoľahlivé ponorné čerpadlo na znečistenú vodu AL-KO DRAIN 12000 Comfort vďaka veľkému nasávaciemu otvoru bez námahy a vo veľmi krátkom čase čerpá aj vodu s kúskami nečistôt a plávajúcimi čiastočkami do zrnitosti 30 mm.


Super výkonný, robustný silák: ponorné čerpadlo na znečistenú vodu DRAIN 12000 Comfort

Čerpadlá na znečistenú vodu prichádzajú na rad vtedy, keď sa odstraňujú silne znečistené tekutiny, napr. po prudkých povodniach, zo znečistených jazierok alebo cisterien, alebo pri odčerpávaní vody zo stavebných jám. Vtedy musia dopravovať okrem vody aj časti nečistôt. To výrazne zvyšuje nároky na materiál a výkon motora.
Je dobre, ak ide o čerpadlo od AL-KO. Vďaka špeciálnej geometrii hnacieho kolesa Vortex zvládne model DRAIN 12000 Comfort bez námahy aj silne znečistenú vodu s až 5-percentným podielom plávajúcich prímesí a zrnitosťou do 30 mm. Bezúdržbový motor, špeciálne prevedenie motorového hriadeľa z ušľachtilej ocele Inox, ako aj polypropylénové teleso zosilnené sklenými vláknami sú zárukou dlhej životnosti čerpadiel na znečistenú vodu AL-KO.


Technické detaily čerpadla na znečistenú vodu DRAIN 12000 Comfort

Čerpadlo na znečistenú vodu možno vďaka praktickému integrovanému nosnému držadlu a 10 m dlhému elektrickému káblu, ako aj nízkej hmotnosti iba okolo 6,9 kg, používať na odčerpávanie vody mobilne alebo stacionárne – prirodzene aj čistej. Vďaka svojim kompaktným rozmerom 23,9 x 19,0 x 35,3 cm a solídnemu telesu, ako aj vďaka motoru čerpadla s dlhou životnosťou, sa však výborne hodí aj ako čerpadlo do jazierka alebo do suda s dažďovou vodou. Ponorné čerpadlo AL-KO DRAIN 12000 Comfort dobre zvládne aj hrubšie nečistoty vo vode, lebo na ne sú pripravené aj extra veľké nasávacie otvory. Tak čisté, ako aj znečistené tekutiny so zrnitosťou do 30 mm odčerpá rýchlo a bezpečne.
Vďaka špeciálnemu prevedeniu motorového hriadeľa, ktorý je z odolnej ušľachtilej ocele Inox, a polypropylénovému telesu zosilnenému sklenými vláknami bolo postarané o dlhú životnosť tohto praktického pomocníka. Pri jeho veľkom výkone 850 W a dopravovanom množstve do 12 000 l/h je vyčerpanie a prečerpanie hotové za veľmi krátky čas. Ponorné čerpadlo DRAIN 12000 Comfort je vybavené plavákovým spínačom a vďaka automatickej regulácii podľa úrovne hladiny štartuje proces čerpania samostatne. Je určené do maximálnej hĺbky ponoru 5 m. Vzhľadom na výtlačnú výšku do 10 m dokáže zvládnuť aj veľmi veľké hĺbky. Výstup čerpadla má rozmer 1,25 palca, to zodpovedá cca 41,9 mm. 90° uhlová prípojka má univerzálnu koncovku a pomocou priloženej kombinovanej redukcie na ňu možno pripojiť hadice všetkých bežne dostupných veľkostí.
Upozornenie: ponorné čerpadlo nie je vhodné pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu s teplotou do 35 °C. Rovnako nie je vhodné na použitie v slanej vode, vo vode s agresívnymi chemikáliami alebo vo vode obsahujúcej piesok.


Kúpte si čerpadlo na znečistenú vodu AL-KO DRAIN 12000 Comfort

Kúpte si čerpadlo na znečistenú vodu AL-KO DRAIN 12000 Comfort jednoducho v našom e-shope alebo nájdite predajcu vo Vašej blízkosti. Ponorné čerpadlo AL-KO je efektívny pomocník pri odčerpávaní vody, ktorá je väčšmi znečistená a je potrebné mimoriadne silné, cenovo výhodné čerpadlo na vodu.
Hľadáte ešte alternatívy? U nás nájdete veľa ďalších ponorných čerpadiel na znečistenú vodu s inými výkonmi, ako napr. ponorné čerpadlo na znečistenú vodu AL-KO DRAIN 7500 Classic alebo ponorné čerpadlo na znečistenú vodu AL-KO DRAIN 10000 Comfort.


Vlastnosti produktu:














Dĺžka kábla v m10
Dopravná výška 10 m max. l/h12000
Plošné sania až do mm40
Maximálna dopravná výška v m10
Maximálny prietok l / h12000
Maximálna veľkosť zrna v mm30
Maximálna hĺbka ponoru v m5
Výkon motora vo wattoch850
Priemer tlakového potrubia G1 1/4" (41,9 mm)
Produktový rad Comfort
Pohon čerpadla1 poloha