• Čerpadlo Ponorné Drain 9500 Easy

Čerpadlo Ponorné Drain 9500 Easy

Dostupnosť:
6
Kód produktu:
.
Kategórie:
Záhradná technika
Čerpadlá
69,90
Bez DPH: 58,25€

Popis

Kombinované ponorné čerpadlo DRAIN 9500 Easy na čistú a znečistenú vodu
Vďaka kombinovanej základni čerpadla (nastaviteľná noha čerpadla) je DRAIN 9500 Easy vhodný na čistú aj znečistenú vodu. Funkcia odpadovej vody sa používa, keď je potrebné odčerpať znečistenú vodu, napr. po záplavách, zo znečistených rybníkov alebo keď je potrebné vyprázdniť cisterny. Vďaka veľkému saciemu otvoru si model DRAIN 9500 Easy ľahko poradí aj so znečistenou vodou so zrnami do veľkosti 25 mm.

 

Nastaviteľná výška spínania vďaka 2-polohovému držiaku
Plavákový spínač je možné nastaviť do dvoch polôh pre nepretržitú, kontrolovanú aj automatickú prevádzku. V automatickom režime sa čerpadlo po dosiahnutí minimálnej hladiny vody automaticky vypne.

Vďaka praktickému integrovanému držadlu na prenášanie a nízkej hmotnosti len približne 4 kg možno ponorné čerpadlo použiť na mobilné alebo stacionárne odčerpávanie. S výkonom 300 W, výtlačnou výškou max. 6 m a prietokom až 8 500 l/h je čerpanie a prečerpávanie vody hotové za krátky čas. Výstup čerpadla integrovaný do veľkej základne čerpadla a zabezpečuje najlepší výkon. Flexibilný vďaka skrutkovacej kombinovanej prípojke na výstupe čerpadla. Výstup čerpadla má veľkosť 1,25 palca, čo zodpovedá približne 41,9 mm.

Špeciálne upravený hriadeľ motora, ktorý je vyrobený z odolnej nehrdzavejúcej ocele, a polypropylénový kryt vystužený sklenými vláknami zaručujú dlhú životnosť tohto praktického pomocníka.

Poznámka: Ponorné čerpadlo nie je vhodné na pitnú vodu, ale len na úžitkovú vodu a chlórovanú vodu (voda v bazéne) s teplotou nižšou ako 35 °C. Nie je vhodné ani na použitie vo vodovodných systémoch. Nie je vhodný na použitie v slanej vode, vo vode s agresívnymi chemikáliami ani vo vode obsahujúcej piesok.

Kúpte si čerpadlo AL-KO DRAIN 9500 Easy alebo jeho alternatívy
Ponorné čerpadlo DRAIN 9500 si teraz môžete kúpiť v našom internetovom obchode alebo u jedného z našich špecializovaných predajcov. Ak chcete výkonnejšie ponorné čerpadlo, odporúčame ponorné čerpadlo DRAIN 12000 Comfort (č. artikla 112826).


Vlastnosti produktu:
















Dĺžka kábla v m10
Typ pohonuElektrický
Plošné sania až do mm25
Maximálna dopravná výška v m6
Maximálny prietok l / h8500
Maximálna veľkosť zrna v mm25
Maximálna hĺbka ponoru v m5
Maximálny tlak v baroch0.6
Výkon motora vo wattoch300
Hmotnosť netto v kg4
Priemer tlakového potrubia G1 1/4" (41,9 mm)
Produktový rad Easy
Pohon čerpadla1 poloha