• Benzínový krovinorez AL-KO BC 500 B

Benzínový krovinorez AL-KO BC 500 B

Dostupnosť:
5
Kód produktu:
.
Kategórie:
Záhradná technika
Krovinorezy
Benzínové krovinorezy
229,00
Bez DPH: 190,83€

Popis

Perfektný prechod s bezpečným vedením a extra ochranou. To sú skratky pre benzínové krovinorezy AL-KO - naše flexibilné a výkonné všestranné kosačky v oblasti kosenia trávnika.


Benzínový krovinorez AL-KO BC 500 B - flexibilné riešenie s mimoriadnou bezpečnosťou

Koste nezávisle, kdekoľvek chcete: AL-KO BC 500 B zaujme efektívnymi výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Benzínový krovinorez so šírkou kosenia 41 cm (rezacia čiara) alebo 25 cm (nôž) plní bez káblov a dobíjania akumulátorov svoju prácu vo veľkých záhradách, na lúkach, na svahoch a všade tam, kde nemôžete používať kosačku a je potrebný silný prechod.
Krovinorez je vybavený rukoväťou na bicykli, takže môžete pracovať bezpečne a bez únavy. V spojení s ramenným popruhom, ktorý rozdeľuje hmotnosť na plecia, je možné presne viesť krovinorezy. S automatickým vyklápaním pre vždy optimálnu dĺžku závitu (okrem operácie s nožom).
Robustná ochrana nádrže vyrobená z kovu zaručuje dlhú životnosť a navyše prispieva k ochrane životného prostredia.


Technické detaily krovinorezu AL-KO BC 500 B

Tento krovinorez s veľmi výkonným dvojtaktným motorom s výkonom 1,9 kW najnovšej generácie vám poskytuje výkonnú krovinorezu, ktorú môžete pohodlne a bezpečne používať ako záhradník pre začiatočníkov a hobby. To znamená, že môžete prejsť v akomkoľvek teréne - či už na veľkých trávnikoch, vo vysokej tráve, na živých plotoch alebo v podraste.
Všestranný vďaka vymeniteľnej reznej hlave: Jemná línia so šírkou rezu 41 cm sa v žiadnom momente nenahradí zahrnutým 25 cm kovovým nožom - pre ľahký prechod ľahkým až ťažkým terénom! Ľahká manipulácia s kosou a nastaviteľný polstrovaný dvojitý ramenný popruh s ochranou bedra zaisťujú efektívnu prácu a rýchle výsledky kosenia v oblasti, ako aj na plotoch a stenách. S automatickým hrotovým systémom môžete jednoducho nastaviť optimálnu dĺžku nite pri kosení jednoduchým poklepaním na zem zastrihávacou hlavou (okrem operácie nožov).
Bez ohľadu na čas nabíjania batérie a káblové špagety - vaše plus na veľkých trávnikoch a odľahlých oblastiach.
Pre vašu bezpečnosť a životné prostredie: Napriek výkonnému benzínovému motoru je BC 500 B ľahko a bezpečne použiteľný, najmä pre záhradkárov a začiatočníkov vďaka ergonomickému dizajnu, optimálnemu rozloženiu hmotnosti a pohodlnej rukoväti a nosným prvkom. Stabilná a odolná ochrana kovovej nádrže chráni pred poškodením a spoľahlivo zabraňuje úniku benzínu.


Kúpte si AL-KO BC 500 B a alternatívy

AL-KO BC 500 B si môžete kúpiť u nás v internetovom obchode alebo u špecializovaného predajcu. Je to perfektný produkt, ak hľadáte všestranný a pohodlný krovinorez s benzínovým rezom a kovovým nožom pre maximálnu flexibilitu v záhrade a na stredne veľkých plochách. Na výrobu benzínovej zmesi odporúčame samovoľne sa miešajúci univerzálny dvojtaktný olej AL-KO (obj. Č. 112896) s nízkym dymom.


Vlastnosti produktu:






















autochokeáno
cubic_capacity_in_cc50
cutting_width_blade_in_cm25
cutting_width_nylon_line_cm41
drive_typeBenzínový
easy_start_systemnie
electric_startnie
k_value_m_s_21
motor_type2-taktní
no_of_engine_cylinders1
number_of_strokes_rpm9000
performance_in_horsepower2
power_in_kw1.9
product_rangePremium
ready_to_start_switchnie
replacement_spoolnie
shaft_diameter_in_mm26
sound_press_meas_lpa_db_a100
split_shaftnie