• AKU vyžínač AL-KO GT 2000

AKU vyžínač AL-KO GT 2000

Dostupnosť:
1
Kód produktu:
.
Kategórie:
Záhradná technika
Vyžínače
Akumulátorové vyžínače
119,00
Bez DPH: 99,17€

Popis

Ohľaduplný nástroj ako pre obsluhu, tak aj pre prírodu: tichý a bez emisií, to sú strunové akumulátorové kosačky AL-KO.


AL-KO GT 2000 akumulátorová strunová kosačka

Strunová kosačka AL-KO GT 2000 Li-Ion z radu výrobkov EASY FLEX s perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej AL-KO kvalite. Bez výfukových splodín a bez hluku odvedie táto obratná strunová aku-kosačka svojou prácu v každej záhrade. Nízka hmotnosť spolu s nastaviteľnou rukoväťou uľahčí precízne pokosenie v každej polohe a vo všetkých rohoch Vašej záhrady.


Technické detaily AL-KO GT 2000 Li-Ion

S iba 1,9 Kg vrátane akumulátora a ergonomickým, nastaviteľným držadlom predstavuje AL-KO GT 2000 Li-Ion vysoko mobilného, ??ľahkého a obratného pomocníka pre každú záhradu. Strunová hlava s rozpätím struny 25 cm a s ochranným krytom sa postará o precízne pokosenie u kraja trávniku, pod krovinami a okokol múrov. 20 voltová Li-Ion akumulátor s dlhou životnosťou je nabitý za cca 50 minút. S poloautomatickým nastavením dĺžky struny docielite vytiahnutie struny jednoducho poklepom o zem.


Poznámka k uvádzaným plochám na kosenie a dobe prevádzky na batériu: Údaje sú iba orientačné a závisí na mnohých faktoroch (výška, vlhkosť a hustota trávy, sklon terénu atď.).

Kompaktný akumulátorová strunová kosačka od firmy AL-KO je ideálny vstupný model do sveta aku náradia. Vďaka tichému chodu zostanú Vaši susedia nerušení, v akúkoľvek dennú dobu.


Jeden akumulátor - veľa pomocníkov pre Vašej záhradu: GT 2000 je súčasťou Vašej rodiny EASY FLEX. Priložený akumulátor a nabíjačku môžete použiť pre ďalšie prístroje radu EASY FLEX, ktoré je možné kúpiť za výhodnú cenu bez aku a nabíjačky.


AL-KO GT 2000 Kde kúpiť & Alternatívy

Akumulátorovú strunovú kosačku AL-KO GT 2000 Li-Ion môžete kúpiť priamo v našom webshope, alebo u našich predajcov. Pokiaľ zháňate ľahkou a obratnou aku strunovú kosačku, je pre Vás AL-KO GT 2000 správna voľba. Pokiaľ zháňate aku strunovú kosačku pre väčšiu plochu, odporúčame Vám napr. AL-KO GT 4030.


Vlastnosti produktu:















battery_familyAL-KO EASY FLEX 20V max.
cutting_width_nylon_line_cm25
drive_typeAKU
k_value_m_s_22
line_feedautomaticky
pivoting_cutter_headnie
product_rangeEasy
replacement_spoolnie
shaft_diameter_in_mm25
sound_press_meas_lpa_db_a73
split_shaftnie
telescopicnie